Pillefyr

Altid den bedste løsning

Spar mere end 60% i forhold til olie med et pillefyr fra Dansk Varme & Energiteknik, her sikre du dig et økonomisk og optimeret anlæg. Vi skræder syr dit varme anlæg efter dit behov. Da vi er uafhængige af faste producenter kan vi altid finde lige det anlæg du har behov for. Med et godt samarbejde med en håndfuld af de bedste pillefyrs producenter sikre vi dig altid den bedste løsning

Hos Dansk Varme & Energiteknik forhandler vil følgende pillefyr…

Hapero Logo

Østriske Hapero er verdens mindste og mest driftsikre pillefyr, og med virkningsgrader på over 95,7% og så godt som ingen vedligeholdelse helt klart det bedste fyr på marked.

Østrig er kendt for mere end bare alper og ski… Når man snakker miljø, er Østrig et foregangsland, som er meget længere fremme end Danmark angående partikel udslip og forurening. Østrig er også et land hvor der er varmt om sommeren og rigtig koldt som vinteren, og derfor ved de også at kun det bedste og mest driftsikre anlæg er godt nok.

Bioteknik EG+ et Østrisk udviklet pillefyr, fyldt med Dansk Knowhow. Et pillefyr med nem betjening, og sikkerheden i top.

Ny lækker touch, internet som standart, cellesluse for at sikre kedlen mod tilbagebrænding, stor askeskuffe er bare nogle at nøgle punkterne.

Bioteknik EG+ Pillefyr

NBE’s RTB er dansk produceret pillefyr, med sin egen klasse lige midt i middelklassen, de er med deres Scotte anlæg, helt klart et rigtig godt alternativ til de dyre pilleanlæg.