Solvarme

Naturlig – Co2 neutral – Gratis

Naturlig opvarmning uden besvær

Solen er nok den største energikilde vi har, den står op hver dag og går ned, og er en utømmelig energikilde. Solen frigiver store mængder energi, og den er både 100% ren og 100% gratis.

Med et solfanger anlæg kan du opnå gratis energi, til både dit brugsvand og dit varmeanlæg

Solvarme Vacum

Økonomisk og uafhængig

Med et solvarme anlæg fra Dansk Varme & Energiteknik, sikre du dig en økonomisk gevinst da energien fra solen er så godt som gratis. Vi skræder syr dit solvarme anlæg efter dit behov. Da vi er uafhængige af faste producenter kan vi altid finde lige det anlæg du har behov for. Med et godt samarbejde med en håndfuld af de bedste solvarme producenter sikre vi dig altid den bedste løsning.

Placering?

Solfangere skal helst vende mod syd, når det er sagt er alle muligheder åbne. Solfangere kan placeres næsten alle steder. Har du et sydvendt tag er det klart den optimale løsningen, uanset om du ønsker dem over på taget eller indbygget som en del af taget. Ellers kan solfangere placeres alle steder på garagen, facaden eller på din græsplæne, mulighederne er mange.

Vedligeholdelses fri

Når først dit solvarme anlæg er installeret kræver det næsten igen vedligeholdelse. Dine solfangere er helt klart mest effektive når de holdes rene. Der ud over skal man sikre sig at anlægget er frost sikret og kører med det forud indstillet tryk, hvilket et årlig eftersyn klarer. Der ud over er det bare at læne sig tilbage og nyde komforten af varme og varmt vand fra solen.

Solvarme på Sjælland
Solvarme Thisted
Solvarme anlæg i Nordjylland
Solvarme Vacumrør