Samsung klimaanlæg – Varmepumpe

Varme man længes hjem til

Samsung smart HEATING & COOLING

Samsung Smart er en serie klimaanlæg ( varmepumpe ) af førsteklasses kvalitet, som er udviklet specifikt til vores nordiske klima. De varmer om vinteren og køler om sommeren, så du har en tilpas temperatur derhjemme hele året rundt.

Samsung Exclusive
Samsung smart varmepumpe

Energi effektiv med A++ eller A+++

Uanset om du vælger en Samsung Smart varmepumpe til dit sommerhus eller hverdags bolig, så får du altid en høj ydeevne og høj besparelse på dit energiforbrug, samtidig får du et fantastisk indeklima.

Støjsvag drift, luftrensingen og et komfortabel indeklima, samt driftsikker varmekilde ned til -25c gør at du altid har en problemfri og komfortabelt indeklima.

Placering?

Uanset om du har meget eller lidt plads, så vil du altid kunne finde plads til din Samsung Smart varmepumpe, den kræver så godt som næsten ingen plads hverken ude eller inde. Den mest optimale placering er i alrum eller med placering mod de områder hvor varmen kan brede sig til resten af rummet eller huset.

Indbygget WiFi

Samsung Smart varmepumper har alle indbygget Wifi, så du via en app på din mobil eller tablet, kan overvåge og fjernstyre din varmepumpe.

Sænk temperaturen når du forlader din fritidsbolig eller hjem, og brug så din app til at hæve temperaturen til din komfort temperatur et stykke tid før du ankommer.

Samsung Smart Exclusive Varmepumpe
samsung app
Samsung Smart varmepumpe
Samsung Smart Varmepumpe

Hvorfor Samsung Smart?

  • Energibesparende drift A++/ A+++
  • Reguler temperaturen gradvis fra 8-30c
  • Høj effekt og driftsikker ned til – 25c
  • Indbygget WiFi
  • Lavt lydniveau
  • Luftrensning som reducere partikler og allergener
  • 5 års garanti